CLEAN 9

DETOXIFICĂ - SLĂBEȘTE - ENERGIZEAZĂ

pachet program detoxifiere clean 9

Simte-te mai bine in doar 9 zile!

Peste 9 zile vei avea un corp detoxifiat, energizat și vei slabi. Asta e sigur.
Programul Clean 9 este usor de urmat și iți oferă toate uneltele necesare transformării corpului tău.

Programul de detoxifiere, nutriție și sport Clean 9 te va învăța obiceiuri noi, iar în doar 9 zile iți poate aduce o schimbare importantă în bine atât fizic cât și mental.

Clean 9 este un program bazat pe produse Forever Living® (suport în dietă și detoxifiere), dar nu este o „cură de slăbire”, ci un program dezvoltat special pentru a ajuta la reglarea metabolismului, îmbunatățirea stării de sănătate și scădere în greutate, pe baza eliminării surplusului de lichide și toxine.

Rezultate la care te poți aștepta după finalizarea Programului C9:

  • remodelare corporală
  • reglarea tranzitului intestinal.
  • eliminarea toxinelor din organism
  • restabilirea stării de bine
  • îmbunătățirea aspectului pielii
  • creșterea puterii de concentrare

Fă primul pas spre un TU mai bun!

Provocarea Programului Clean 9

Programul de detoxifiere Clean 9 se adreseaza persoanelor peste 12 ani care doresc să facă o schimbare în bine in ceea ce priveste sănătatea lor.

Programul C9 oferă rezultate concrete dar cere disciplină. Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie urmărite sfaturile din broșura programului. Făcând asta vă veți forma noi obiceiuri care vă vor modela fizic și mental, aducându-vă acolo unde v-ați propus să ajungeți la sfârșitul programului.

Primele 2 zile sunt cele mai grele.

Conform spuselor celor care au urmat acest program, cele mai dificile sunt primele 2 zile, deoarece organismul începe să elimine din toxine. De aceea, pentru a ajuta organismul să elimine toxinele mai ușor este recomandat ca programul să fie acompaniat de antrenament fizic.

Din ziua 3 pana in ziua 9, respectarea programului devine pas cu pas obișnuință si veți simti că cele 30 de minute de exercitii pot deveni cu ușurință mai multe, deoarece vă veți simți plini de energie.

rezultate clean 9

Beneficiază de 15% reducere la toate produsele Forever Living®

produs natural aloe vera

Puterea ingredientelor naturale

Aloe barbadensis Miller sau Aloe Vera este o plantă întrebuințată de mii de ani care se găsește în multe produse farmaceutice, în schimb sucul de Aloe Vera s-a putut comercializa pe o rază extinsă doar după ce tehnologia a permis stabilizarea pulpei împotriva antioxidării, pentru a rezista o perioadă îndelungată.

Planta de aloe vera conține 11 vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12,C, D si E), 20 de substanțe minerale, polizaharide, 4 steroizi (colesterina, campestrina, p-sitosterina și lupeol) și 6 substanțe cu efect dezinfecatant, lupeol, acid salicilic, carbamid de hidrogen, acid de coaja, fenol și sulf.

Programul Clean 9 este un program de detoxifiere natural, complet și eficient, care reduce la minim introducerea de toxine în organism și în acelați timp accelereaza la maxim procesele de eliminare ale acestora. Cu toate acestea, pe langă dieta de detoxifiere avem nevoie de exercițiile zilnice, care ne ajuta să ținem sub control asimilarea toxinelor de către organism și să eliminăm deșeurile stocate, să combatem radicalii liberi, și să îmbunătățim oxigenarea țesuturilor și circulația sanguină pentru a revitaliza celulele.

Pentru orice informații suplimentare sună la 0753 609 673

WhatsApp chat